...
Napisał(a)
bubbba, jakby tak poszukać to praktycznie nic nie można jeść. Mleko szkodzi, owoce i warzywa pryskane, kurczaki na antybiotykach itd.
...
Napisał(a)
hmm.... ja tam i tak wole lososia :Pa bubbie chodzilo raczej tylko o to zeby byc konsekwentnym, a nie selektywnym tak jak nasz rzad....
doradca w AD
...
Napisał(a)
ja polecam pange pieczona w piekarniku, w folii, bez tluszczu, z duuuuuuza iloscia przypraw (ja wrzucam pieprz ziolowy, bazylie, oregano, troche kminku, plasterek cytryny i swiezy koperek)
We're just a drop of water in an endless sea... Dust in the wind...
...
Napisał(a)
temat wart odświeżenia, bo pewnie wiele osób jeszcze nie wie o tej rybce a warto, bo u mnie np 1 kg mrożonej kosztuje 12,99 , no i ma 26 g białka :-]
Właśnie zakupiłem kilogram i zaraz sobie zrobie w piekarniku :-] najlepiej przyrządzic tak jak wyżej napisano : najpierw opłukać z lodu pod letnią wodą, osuszyć papierowym recznikiem, dodać przypraw : czosnek, przyprawa do ryb, warzywa można dorzucić jakieś, dodać czosnku, soku z cytryny i na 40 min do piekarnika na 200 C :-]
oto foto :P :
...
Napisał(a)
niech ktos normalnie napisze jaki ma sklad ta ryba w gramach
ewenement
...
Napisał(a)
To zalezy bo sa rozne z mniejsz ilosci tluszczu i wieksza. Polecam te biale, ciemniejsze sa bardziej tluste i nie takie dobre. Bialka raczej nie ma 26g
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Wiecie wogle , że są dwa rodzaje pangi ? Biała i czerwona . Biała badzo dobra , a czerwona już gorsza
http://www.sfd.pl/MOJA_PIWNICZNA_SIŁOWNIA-t307196.html
MOJA PIWNICZNA SIŁKA
Polecane artykuły