odswieżam bo mysle ze jest to ciekawy temat i od tamtego czasu wiele sie chyba zmieniło.mysle ze ten produkt jest jak najbardziej nawet w diecie przygotowawczej do zawodów(oczywiscie z umiarem 2-4 kromeczki dziennie)
...
Napisał(a)
http://pl.wasa.com/Wasa/smpage.fwx?page=197&group=1382&product=1485&main=products
odswieżam bo mysle ze jest to ciekawy temat i od tamtego czasu wiele sie chyba zmieniło.mysle ze ten produkt jest jak najbardziej nawet w diecie przygotowawczej do zawodów(oczywiscie z umiarem 2-4 kromeczki dziennie)
odswieżam bo mysle ze jest to ciekawy temat i od tamtego czasu wiele sie chyba zmieniło.mysle ze ten produkt jest jak najbardziej nawet w diecie przygotowawczej do zawodów(oczywiscie z umiarem 2-4 kromeczki dziennie)
...
Napisał(a)
A zdajecie sobie sprawe jak teraz ciezko o prawsziwy pelnoziarnisty chleb?Bo tak naprawde nie mozna miec pewnosci czy ten ktory uznajemy za pelnoziarnisty nie jest z domieszka jakiegos syfu.Tak samo ten karmel...paranoja.Farbuja bialy chleb i nazywaja go razowym.To samo sie tyczy pewnie innego zarcia nie tylko chlebow, ale musialem to z siebie wyrzucic.Sorry za lekki off top
...
Napisał(a)
tak samo wedliny sa koxowane zeby wiecej wazyly z tej samej ilosci miesa
...
Napisał(a)
ciekawe ile spulchniaczy i tych
innych ciekawych rzeczy trza dać
by ten chlebek był, taki jaki jest.
normalna przetworzona żywność.
ale raz na jakiś czas nie zawadzi.
teraz jedyne prawię zdrowe, o pewnym skł.
jest swojskie żareło.
i czy zdrowiej/pewniej/taniej nie wychodzi
przypadkiem, zrobić domowego razowca na zakwasie?
a znacznej różnicy w btw w stos do vasy
raczej nie będzie.
pozdrawiam
innych ciekawych rzeczy trza dać
by ten chlebek był, taki jaki jest.
normalna przetworzona żywność.
ale raz na jakiś czas nie zawadzi.
teraz jedyne prawię zdrowe, o pewnym skł.
jest swojskie żareło.
i czy zdrowiej/pewniej/taniej nie wychodzi
przypadkiem, zrobić domowego razowca na zakwasie?
a znacznej różnicy w btw w stos do vasy
raczej nie będzie.
pozdrawiam
Polecane artykuły