...
Napisał(a)
Jak przyrządzacie pierś z kurczaka bo słyszałem, że to się smarzy jak schabowy?A przecież smarzone jest be :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ja wrzucam piers do garnka z woda. 10 minuut i gotowe.
We ride together We die together. Bad Boys for life
...
Napisał(a)
było już coś o tym niedawno.. całkiem fajne przepisy.. poszukaj :) było coś o kostce rosołowej, o duszeniu z warzywami w piekarniku i inne ciekawostki :)
Zrzucamy cielsko :D
http://www.sfd.pl/DT_/_Redukcja_Plusza__Wszelka_pomoc_mile_widziana_:_-t1033122.html
I am in shape...
Round is a shape!
...
Napisał(a)
ja delikatnie obsmażam w przyprawie do kurczaka Kamisa, a potem dusze dodaje warzywa na patelnie, fix do potraw chińskich na końcu gotowy ryż (paraboiled albo brązowy) i danie chińskie, że palce lizać mniam mniam.
...
Napisał(a)
Proste!
Bierzesz cycka, obcierasz go majerankiem, bazylią, oregano, skruszonymi listkami laurowymi, może być papryka chili, czosnek drobno skrojony, cebulka, pieprz, vegeta/warzywko - nazwij to jak chcesz i zostawiasz na noc w lodówce (możesz obwinąć folią taką do pieczenia, wtedy przyprawy lepiej się wchłoną i masz murowaną ostrość w gębie na drugi dzień)
Na drugi dzień, wyjmujesz cycki, bierzesz garnek, lejesz wode, sypiesz vegete, oregano, bazylie, pieprz, sól, majeranek, może być natka pietruchy i czekasz az sie zagotuje. Wrzucasz cycki i gotujesz do woli (im dłużej gotujesz tym lepszy smak - moim zdaniem, bo ostrzejsze... i tym sposobem masz gotowane = zdrowe i super smaczne, potem to już chyba nie musze tłumaczyć co sie robi z takim smakołykiem - JJE!!!
Bierzesz cycka, obcierasz go majerankiem, bazylią, oregano, skruszonymi listkami laurowymi, może być papryka chili, czosnek drobno skrojony, cebulka, pieprz, vegeta/warzywko - nazwij to jak chcesz i zostawiasz na noc w lodówce (możesz obwinąć folią taką do pieczenia, wtedy przyprawy lepiej się wchłoną i masz murowaną ostrość w gębie na drugi dzień)
Na drugi dzień, wyjmujesz cycki, bierzesz garnek, lejesz wode, sypiesz vegete, oregano, bazylie, pieprz, sól, majeranek, może być natka pietruchy i czekasz az sie zagotuje. Wrzucasz cycki i gotujesz do woli (im dłużej gotujesz tym lepszy smak - moim zdaniem, bo ostrzejsze... i tym sposobem masz gotowane = zdrowe i super smaczne, potem to już chyba nie musze tłumaczyć co sie robi z takim smakołykiem - JJE!!!
Polecane artykuły