...
Napisał(a)
Jak najlepiej wazyc kuraka? Przed ugotowaniem czy po? Jest jakas duza roznica ? Zawsze wazylem po ugotowaniu bo tak wygodniej zwazyc 1 porcje , nie bede przeciez gotowal po 100g
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
wszystko ważymy przed obróbką tj. gotowanie/smazeniem/parowaniem , po obróbce posiłki zmieniają swóją wage
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
W tym przypadku po ugotowaniu bedzie wiecej wazyl czy mniej, i czy bedzie duza roznica na wadze przed i po ugotowaniu?
...
Napisał(a)
nie będzie znacznej różnicy, ważymy zawsze przed obróbką
Barcelona forever!!!
...
Napisał(a)
A jak wy wazycie? Np wrzucasz 400g kuraka i jak po ugotowaniu odmierzasz 100g?
...
Napisał(a)
przed waż
i czy bedzie duza roznica na wadze przed i po ugotowaniu?
bedzie
ale nie duza
i czy bedzie duza roznica na wadze przed i po ugotowaniu?
bedzie
ale nie duza
...
Napisał(a)
Popros w sklepie ze chcesz np. 200g. A tak szczerze to po co odmierzac przeciez to jest chudziutkie miesko jak zjesz wiecej ci nie zaszkodzi . Ja poprostu tak na oko staram sie gotowac podobna ilosc i tyle.
...
Napisał(a)
Przecież możesz pociąć ten kawałek 400g na mniejsze i ugotowac w kawałkach np. po 100g i problem z głowy.
Barcelona forever!!!
...
Napisał(a)
no wlasnie, jw jak mozesz wlozyc na wage gotowanego to surowego chyba też
Zmieniony przez - dawidm w dniu 2006-10-02 16:57:38
Zmieniony przez - dawidm w dniu 2006-10-02 16:57:38
Poprzedni temat
Co lepsze ??
Polecane artykuły