...
Napisał(a)
Mam bardzo nietypowe pytanie. Czy białko serwatkowe upieczone w piekarniku w 170 stopniach straci swoje własciwosci, stanie sie cos z nim?? Bo chodzi o to, że chcę sobie zrobi batony proteinowe no i dodanie niewielkiej ilości serwatki pomogłoby je trochę "wzmocnic" :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Chyba nic sie nie stanie, bo skoro smazymy kurczaka na petelni to też mu ciepło i białko po upieczeniu jest dobre. Tak mi sie wydaje ale moge być w błędzie.
...
Napisał(a)
No w sumie to masz rację, tyle że tu masz to białko w trochę innej formie :) hmmm... no i własnie w batonie nie będzie rozwodnione ale to chyba nie przeszkodzi we wchłonięciu się go?? Dzięki i czekam na dalsze opinie
Polecane artykuły