...
Napisał(a)
IMO przechodzi do zupy, bo przecież tłuszcz się rozpuszcza w cieple podczas gotowania.
...
Napisał(a)
Studensky -dzienks... Nie mogłem znaleźć info na ten temat. Chodzi mi o to, czy np w 100 gramach rosołku drobiowego i w 100 gramach rosołku wołowego jest sporo cholesterolu?
Dla ludzi po zawałach, z miażdżycą to ważne. Znaczy się nie dla mnie jeszcze
Dla ludzi po zawałach, z miażdżycą to ważne. Znaczy się nie dla mnie jeszcze
sam nie wiem...
...
Napisał(a)
W takim przypadku mozna gotowac na piersi a nie na calym kurczaku.
http://www.nutritiondata.com/tools/nutrient-search
http://www.nutritiondata.com/tools/nutrient-search
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
a ja jestem zwolennikiem makaronu wielojajecznego zamiast razowego. kto mnie przekona ze razowy jest lepszy niz jajeczny?
Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety
Polecane artykuły