Szacuny
33
Napisanych postów
5537
Wiek
53 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
47895
Dodanie bialka i warzyw bogatych w blonnik to dobre posuniecie w Twoim przypadku. Rowniez 'zdrowe tluszcze', bo nie wiadomo jak z ich stosowaniem u Ciebie jest, a wiadomo objetosciowo sa 'male', a kalorycznie bogate.
Zweryfikuj diete, dodaj skladnikow, a wcale to nie musi oznaczac, ze musisz zaczac sie obrzerac.
Gratulacje i dalszych sukcesow zycze/
Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2008-04-02 12:04:39
Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2008-04-02 12:04:53
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Wiek
47 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
224
Jem orzechy włoskie, nerkowca, migdały, oliwę z oliwek, lub olej rzepakowy. To głównie tyle z tłuszczy.
Z białka to jem, piersi z kurczaka, rybki to: tuńczyka w sosie własnym, pangę, solę, czasami łososia, no i biały serek chudy, lub półtłusty.
Warzywa to głównie teraz mrożonki hortexu, bukiet jarzyn wiosenny, brokuły, oprócz tego marchew, pomidorka od czasu do czasu.
Jem też kefiry, jogurty probiotyczne.
Szacuny
0
Napisanych postów
24
Wiek
47 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
224
Na diecie jem 100g białka dziennie. Staram się rozkładać je mniej więcej równo w każdym posiłku, ale na obiad wychodzi mi go ok 34g i ciężko zmieścić mi się w mniejszej ilości. Czy może być tak dużo?
Czy myśląc "po równo białka w każdym posiłku", mówi się o głównych trzech posiłkach, czy też o przekąskach?