To moje pierwsze profesjonalne podejście do diety redukcyjnej.
Zapotrzebowanie 2100 kcal, po odjęciu 500kcal wychodzi 1600.
140g białka, 70g tłuszczy i 70g węglowodanów
I
chleb żytni pełnoziarnisty 60g
2 całe jaja
10g masła
17B/18T/29WW
TRENING- siłownia+aeroby 30 min
II
ser twarogowy półtł. 125g
300g truskawek
25B/7T/21WW
III
pierś gotowana 100-120g
warzywa
orzechy ziemne 50g
33B/36WW/2T
aerobik/aeroby (40-60min)
IV
serek wiejski 200g
20g dżemu niskosłodzonego
25B/9T/14WW
V
tuńczyk 155g
5g oliwy
33B/7T/0WW
Z góry dziękuje za pomoc i proszę o wyrozumiałość
Płeć: Kobieta
Wiek: 18
Waga: 70
Wzrost: 174
Obwód klatki:
Obwód ramienia:
Obwód talii:
Obwód uda:
Obwód łydki:
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: 25%
Aktywność w ciągu dnia: umiarkowana
Uprawiany sport lub inne formy aktywności:
Odżywianie:
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe:
Stan zdrowia:
Preferowane formy aktywności fizycznej: trening siłowy 5x tyg
aeroby 5-6x/tydz
1 dzień wolny od ćwiczeń
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty:
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie
Stosowane wcześniej diety: 800 kcal niekiedy mniej,norweska i inne