SFD Team, na forum od 2002-10-05
...
Napisał(a)
no ale w centrali nie kupuje mrozonej ryby tak? wiec biorac kilogram mam ten kilogram
...
Napisał(a)
mrożone kupuje bo o takich mówimy są po prostu lepszej jakosci
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
a jesli kupuje calego pstraga, tzn z łbem, ogonem, itp, wazy on 300g, to jak oszacowac, ile z tego gram miesa? da sie jakos? polowa chyba masy takiej ryby to osci, skora, leb, ogon...
...
Napisał(a)
musisz brać na oko lub ważyć same mięso po obórce
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Jezeli chcesz go np upiec w calosci to rzeczywiscie musisz okreslic jakas ilosc % odpadow. Jak Ci bardzo zalezy to w ksiazkach o tej tematyce na pewno znajdziesz takie informacje. Chyba, ze wyfiletujesz go to nie ma problemu.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
można w sumie potem zważyć odpady po części jakoś będzie to miarodajne
ja przyjmuje jak mam 350g pstraga że mięsa bedzie tam ze 180g ? ciężko i tak stwierdzić
ja przyjmuje jak mam 350g pstraga że mięsa bedzie tam ze 180g ? ciężko i tak stwierdzić
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Polecane artykuły