...
Napisał(a)
Witam mam takie pytanie bo wlasnie zaczynam ukladac diete na mase i chcialbym sie dowiedziec jak np. wazyc makaron. przykladowo jest podane ze w 100 gramach jest 75 weglowwodanow to jesli chce zrobic danie zeby miec te 75 weglowodanow to waze suchy makaron i dopiero go gotuje czy waze ugotowanego 100 gram i bede tam mial 75 weglowodanow. i Jeszcze jedno czy weglowodany podczas gotowanie lub smazenia w jakis sposob sie zatracaja? Z gory dzieki za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
j/w wazysz wszystko przed obrobka, weglowodanow nie traci, jedynie co moze ulec zmianie to ig.
Polecane artykuły