Czy można uzywac białek (np. sp80 albo prolangatum ) jako skałdnik ciasta które będzie pieczone? Czy pod wpływem wys. temperatury traci cos na wartosci?
...
Napisał(a)
Witam,
Czy można uzywac białek (np. sp80 albo prolangatum ) jako skałdnik ciasta które będzie pieczone? Czy pod wpływem wys. temperatury traci cos na wartosci?
Czy można uzywac białek (np. sp80 albo prolangatum ) jako skałdnik ciasta które będzie pieczone? Czy pod wpływem wys. temperatury traci cos na wartosci?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź![](https://www.sfd.pl/SFD/specialistposts/2023/10/11/648bad1885a644c5a1d042cd1b4fd25f.jpg)
...
Napisał(a)
ja mimo wszystko bym nie uzywał i zamiast tego robiłbym an ciasto gęsto polewę z białka ![](https://bundles.sfd.pl/Content/buziaki/1.gif)
![](https://bundles.sfd.pl/Content/buziaki/1.gif)
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
...
Napisał(a)
bialko zostaje sciete - podobniej jak w przypadku np gotowania jajka :D
glowna zmiana - dluzsze trawienie
sam konsumuje placki bialkowe :D
pychota !!
glowna zmiana - dluzsze trawienie
sam konsumuje placki bialkowe :D
pychota !!
...
Napisał(a)
swoja droga podaj Paker prosze przepisy :D
moze cos lawego i szybkiego i pysznego masz pod reka :D
moze cos lawego i szybkiego i pysznego masz pod reka :D
...
Napisał(a)
parę przepisów chciałem właśnie wypróbowac z działu "Kuchnia SFD" np. ten https://www.sfd.pl/Gofry_dla_pakerów-t443767.html ale z dodatkiem białeczka
Zmieniony przez - PakerConan w dniu 2008-11-13 14:16:32
Zmieniony przez - PakerConan w dniu 2008-11-13 14:16:32
...
Napisał(a)
Gofry z mojego przepisu
Takie coś jeszcze proponuję
https://www.sfd.pl/Placuszki_owsiane-t441175.html
pozdr
![](https://bundles.sfd.pl/Content/buziaki/7.gif)
Takie coś jeszcze proponuję
![](https://bundles.sfd.pl/Content/buziaki/3.gif)
https://www.sfd.pl/Placuszki_owsiane-t441175.html
pozdr
Polecane artykuły