P.S. ze schabem lepsza niż z piersią, a ma tylko 7g/100g tłuszczu, a ja i tak wycinam z niego co tylko się da, więc ma jeszcze mniej ;)
...
Napisał(a)
Zrobiłam na przyprawionej kości z mięskiem od schabu wieprzowego, jak się już ugotowało to wyjęłam i wrzuciłam 1kg brokułów (cały garnek). W międzyczasie obrałam kości z mięsa i jak się brokuły rozgotowały to je zmieliłam blenderem i dodałam mięsko. Na talerzu wspaniale smakuje z łyżką jogurtu naturalnego i koperkiem. Wcale nie trzeba proszku wsypywać, uważam że jest nawet lepsza bez :D
P.S. ze schabem lepsza niż z piersią, a ma tylko 7g/100g tłuszczu, a ja i tak wycinam z niego co tylko się da, więc ma jeszcze mniej ;)
P.S. ze schabem lepsza niż z piersią, a ma tylko 7g/100g tłuszczu, a ja i tak wycinam z niego co tylko się da, więc ma jeszcze mniej ;)
...
Napisał(a)
ja dzis zmiksowalem brokula i piers z woda blederem i wyj**alem do kibla bo odruch wymiotny az byl hehe
dyslektykiem jestem :)
you have the big biceps:D
biceps is small dick its bigger:D
...
Napisał(a)
Myślałam o szparagówce - powinna być tak samo do zrobienia...
Winiary i inne dodatki (knory) - odradzam serdecznie, zawierają więcej konserwantów niż mrówek w mrowisku
Winiary i inne dodatki (knory) - odradzam serdecznie, zawierają więcej konserwantów niż mrówek w mrowisku
<<Kształty, jakie przybiera duch-ogień,to tyko puste barwy i formy>>
Polecane artykuły