...
Napisał(a)
Wbrew powszechnym poglądom oliwa z oliwek idealnie nadaje się do smażenia. Rozgrzana oliwa – w porównaniu z innymi tłuszczami – dzięki dużej zawartości antyutleniaczy oraz kwasu oleinowego jest bardzo stabilna oraz dłużej zachowuje swoje wartości odżywcze.
http://www.oliwazoliwek.pl/dp/cms/content.xml?mp=mid15&mi=mid15
Zmieniony przez - BadMad w dniu 2009-02-01 13:54:07
http://www.oliwazoliwek.pl/dp/cms/content.xml?mp=mid15&mi=mid15
Zmieniony przez - BadMad w dniu 2009-02-01 13:54:07
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
http://www.oliwazoliwek.pl/dp/cms/content.xml?mp=mid15&mi=mid15
hehe mi powiedziano ze sie nie smazy bo sie nie nadaje.. coz link mowi cos innego :/ jutro jeszcze podpytam par osob
hehe mi powiedziano ze sie nie smazy bo sie nie nadaje.. coz link mowi cos innego :/ jutro jeszcze podpytam par osob
Polecane artykuły