Z góry dziękuje i sypie sogami.
...
Napisał(a)
Witam, niedawno Mama zakupiła taki mały piekarnik ( wiadomo kiedy ten duży kuchenny się rozgrzeje to głowa mała) i chciałbym tam piersi z kurczaka robić i znacie jakiś dobry przepis? Czym najlepiej posypać ? czy bez posypki?
Z góry dziękuje i sypie sogami.
Z góry dziękuje i sypie sogami.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
fakt ale do***ałem, dobra mam przepis dajmy na to ze spróboje tego
https://www.sfd.pl/soczysta_piers_z_kuraka-t443164.html
Tylko mam pytanie, czym to przyprawić? zwykła przprawą do mięsa? bo jestem na redukcji a nie wiem czy to dobre ;P Aha i normalnie jak zawine w te "Pazłotko" to się upiecze też ładnie? czy normalnie położyć na tym "naczyniu" w pikerniku.
I jeszcze pytanie do tych co robią w piekarniku, robicie w tej folii aluminiowej czy normalnie kladziecie?
Kurde pokręciłem trochę ale jakoś nie mam weny do pisania a jutro chciałbym coś upiec xD
Zmieniony przez - Cfaniac w dniu 2009-02-04 00:52:06
https://www.sfd.pl/soczysta_piers_z_kuraka-t443164.html
Tylko mam pytanie, czym to przyprawić? zwykła przprawą do mięsa? bo jestem na redukcji a nie wiem czy to dobre ;P Aha i normalnie jak zawine w te "Pazłotko" to się upiecze też ładnie? czy normalnie położyć na tym "naczyniu" w pikerniku.
I jeszcze pytanie do tych co robią w piekarniku, robicie w tej folii aluminiowej czy normalnie kladziecie?
Kurde pokręciłem trochę ale jakoś nie mam weny do pisania a jutro chciałbym coś upiec xD
Zmieniony przez - Cfaniac w dniu 2009-02-04 00:52:06
...
Napisał(a)
Przyznaj się założyłeś temat żeby zaszpanować piekarnikiem;p
Przypraw majeranek+oregano [naturalne zioła bez żadnych soli itp]
Ja robię w folii aluminiowej, chyba się tak nie wysusza.
Druga opcja to wrzuć tego kurczaka i np jakieś warzywa czy ryż do żaroodpornego naczynia i wsadź go do piekarnika:)
Zmieniony przez - Gruszek_92 w dniu 2009-02-04 01:35:43
Przypraw majeranek+oregano [naturalne zioła bez żadnych soli itp]
Ja robię w folii aluminiowej, chyba się tak nie wysusza.
Druga opcja to wrzuć tego kurczaka i np jakieś warzywa czy ryż do żaroodpornego naczynia i wsadź go do piekarnika:)
Zmieniony przez - Gruszek_92 w dniu 2009-02-04 01:35:43
...
Napisał(a)
no wiesz trza się chwalić ;P
a naczynie żaroodporne to jakie? np zwykły talerz? ;>
a naczynie żaroodporne to jakie? np zwykły talerz? ;>
...
Napisał(a)
coś takiego
http://allegro.pl/item539871995_naczynie_zaroodporne_primo_35x23.html#gallery
http://www.allegro.pl/item537676556_naczynie_grill_drop_2_4_l_zaroodporne_wol205.html#gallery
w tesco albo innych marketach idzie wyrwać taniej
http://allegro.pl/item539871995_naczynie_zaroodporne_primo_35x23.html#gallery
http://www.allegro.pl/item537676556_naczynie_grill_drop_2_4_l_zaroodporne_wol205.html#gallery
w tesco albo innych marketach idzie wyrwać taniej
...
Napisał(a)
oke dzieki i na ile minut zazwyczaj tak zostawiasz tego kuraka w tej folii? Tylko mam taki dylemat bo nie mam tam stopni ogrzewania tylko poziomy ;/ a na przepisach zazwyczaj pisze w ilu stopniach... ;/
Polecane artykuły