Jeśli waga nie będzie szła będę obcinał węgle. Tam gdzie jest wpisane oliwa z oliwek to będą czasami tłuszcze z innych źródeł ale przy układaniu było łatwiej uzupełnić ilość tłuszczy. Do każdego posiłku będę dodawał warzywa 9nie wpisałem ich w każdym posiłku.
Jeśli będę miał trening na siłowni lub aeroby to będę manipulował tłuszczami aby nie było ich w posiłku przed i po treningu. Wadą w dicie jest że w 2 i 3 posiłku to ni idealne źródło węgla ale przystępna forma do spożycia w szkole.
Śniadanie 7:00
Płatki owsiane 50g
2 białka 80g
1 żółtko 26g
B 15g T 11g WW 32g Kcal 300
II posiłek 10:00
Chleb żytni 50g
Pierś z kurczaka 80 g
B 17g T2g WW 23g Kcal 191
III posiłek12:30
Chleb żytni 50g
Pierś z kurczaka 80 g
B 17g T2g WW 23g Kcal 191
IV posiłek 15:30
Ryż brązowy 50g
Pierś z kurczaka 100g
Warzywa
Oliwa z oliwek 15g
B 21g T 17g WW 34 Kcal 380
V posiłek 17:30
Ryż brązowy 50g
Makrela 100g
Oliwa z oliwek 10g
B 20g T 13g WW 34g Kcal 342
VI posiłek 20:00
Tuńczyk 100g
Warzywa
Oliwa z oliwek 10 g
B 21 T 11 WW Kcal 184
VI posiłek 22:30
Twaróg chudy 100g
Oliwa z oliwek 10 g
B 20 T 15 WW 3 Kcal 231
[size=2]Razem wychodzi około
B 150 g WW 150g T 72g Kcal 1950
Proszę o uwagi