DAWKOWANIE
NALEWKA TYBETAŃSKA
Kuracja usuwa osady wapniowe, nadmiar tłuszczów. Usprawnia przemianę materii, wzmacnia i uelastycznia ścianki naczyń. Zapobiega problemom z krążeniem krwi i schorzeniom przewodu pokarmowego. Poprawia wzrok pamięć, uodparniana choroby wirusowe, przywraca skórze jędrność.
Ta cudowna mikstura odmładza wszystkie organy wewnętrzne, oddala sklerozę, świetnie obniża poziom cholesterolu we krwi. Oczyszcza nasz organizm z wszelkiego rodzaju toksyn, a wszystkie naczynia ze złogów cholesterolu, tłuszczu. Po kuracji czosnkowej naczynia te stają się bardziej elastyczne, mniej łamliwe.
Podana nalewka tybetańska potrafi poza tym skutecznie obniżać ciśnienie i poprawić wzrok, zachować jasny umysł i wspaniale wzmocnić organizm. Zapewnia siły, długą - młodość i dobre zdrowie. Zaletą tej nalewki jest jeszcze i to, że w czasie jej stosowania nie cuchnie się czosnkiem. A tego przecież każdy z nas tak bardzo się obawia...
Zgnieść zgniatarka (drewaniana nie aluminiowa) i posiekac [EDIT] 35 dag obranego z łupin czosnku zalać 300 ml spirytusu. Zamknąć w słoiku, postawić w zacienionym, chłodnym miejscu. Codziennie wstrząsać słoikiem dla lepszego połączenia składników. Po 10 dniach przecedzić miksturę przez gazę. Wycisnąć. Zlać do butelki z ciemnego szkła. Zakorkować. Po 3 dniach eliksir jest gotowy.
Zaczynamy kurację według tabelki. Starannie odmierzoną ilość kropli należy wkropić do 50 ml mleka (kefiru/jagurtu dla nietolerujących mleka) temperaturze pokojowej i pić po posiłkach
W 11 dniu kuracji czosnkowej dawkę leku z do 25 kropli też 3 razy dziennie i tak aż do jego wyczerpania. Mnisi tybetańscy twierdzą, że taką kurację wolno przeprowadzać tylko raz na 5 lat!!?
Z tego co słyszałem to po kuracji można zapomnieć o grypach i przeziębieniach. Czosnek - naturalny antybiotyk.
EDIT: Czosnku ma być 350gram , pozostaje sprawa czystości spirytusu... a mianowicie procentów. Zaleca się kuracje zacząć we wrześniu po zebraniu nowego czosnku. Ten co teraz w sklepach jest ubiegłoroczny.
Zmieniony przez - testloginu w dniu 2009-05-16 15:53:45