SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wieprzowina i wołowina - gotowanie

temat działu:

Iron Horse Series

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7520

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 679
Wołowina po obróbce zmniejsza masę nawet o połowę. W jaki sposób ustalacie ilość białka? Liczy się masa mięcha przed czy po obróbce?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BodyLine TRENER
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 14747 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 102587
Przed.Strat nie wliczam,kiedyś to robiłem.
Do autora,nie wkładaj całego kawałka 250g tylko pokroj w plastry,albo jeszcze lepiej zmiel.Przygotujesz w 15 min.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 92 Wiek 46 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 17338
nie ma co liczyc, strat nie ma...
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

grubosc skóry

Następny temat

Właściwości sodu

forma lato