...
Napisał(a)
Hej. Ostatnio jadłam w restauracji gyros z frytkami i sałatką i z tego co pamiętam mięso było z kurczaka. Czy wiecie jak to przyrządzić? Chodzi mi oczywiście o mięso, bo frytki i sałatkę umiem;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
popatrz do działu kuchnia był tam chyba przepis na gyros albo jeszcze lepiej na marynatę ze sphinxa poza tym kup przyprawę gyros wymieszaj z oliwa i zamarynuj
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
ja to robie tak:)
piersi myje, i kroje w kosteczke....pozniej wsypuje "kostke" do jakiejs glebokiej miski i zasypuje przyprawa gyros ( zapomnialem teraz nazwy producenta - ale jest ona w czerwonej torebce), zostawiam tak na ok godz zeby "przesiaklo"....nastepnie na glebokiej patelni podgrzewam wode i wrzucam piersi....one sie powolutku gotuja ( nie ma okreslonego czasu, jeden woli miekkie drugi bardziej twarde). jezeli piers jest juz miekka ( w tym momencie juz prawie nie ma wody na patelni) dolewam troszke oliwy z oliwek i podsmazam, az "kostki" zlapia kolorek :) do tego ryz, surowka i smacznego :)
piersi myje, i kroje w kosteczke....pozniej wsypuje "kostke" do jakiejs glebokiej miski i zasypuje przyprawa gyros ( zapomnialem teraz nazwy producenta - ale jest ona w czerwonej torebce), zostawiam tak na ok godz zeby "przesiaklo"....nastepnie na glebokiej patelni podgrzewam wode i wrzucam piersi....one sie powolutku gotuja ( nie ma okreslonego czasu, jeden woli miekkie drugi bardziej twarde). jezeli piers jest juz miekka ( w tym momencie juz prawie nie ma wody na patelni) dolewam troszke oliwy z oliwek i podsmazam, az "kostki" zlapia kolorek :) do tego ryz, surowka i smacznego :)
Polecane artykuły