...
Napisał(a)
Witam.. Pytanie tak jak w temacie jak przyrzadzacie rybe? . Najlepiej zeby wypowiadali sie Ci co smaza chodz nie koniecznie.. Ja smazylem na oliwie(krotko smazylem 3-5minut) , ale cos tam sie dowiedzialem ze oliwa utlenia po jakims czasie . Wiec zaczelem uzywac teflonu no ale klade rybe i Mi sie zaczyna przyklejac do patelni ;/ , Ja rybe sypie tylko przyprawa chili i na patele ,rozlatuje Mi sie troche denerwujace to jest.. Powiedziec Mi jakies dobre rozwiazania takie zeby bylo wchalnianie jak najmniej tluszczu , no a jesli bedzie juz wchlaniany to zeby byl zdrowy :) . Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
A ja rybę posypuję przyprawą do ryb z Lidla. Następnie smażę na oleju PAM. Po usmażeniu polewam dość dużą ilością soku z cytryny i jest ok i nawet smaczna.
...
Napisał(a)
a ja zalewam rybke mlekiem zostawiam ją w nim na kilka godzin potem panierka i na patelnie mmmm pychotka
Ciężki trening w drodze do chwały świat jest zbyt duży żeby myć małym !
...
Napisał(a)
Ja kupiłem ostatnio łososia, pokroiłem na 100 g kawałki i nie mam pojęcia jak go usmażyć. Miał ktoś kiedyś przygody z łososiem ?
Uzależniony od biegania .
...
Napisał(a)
Dzięki Skalar, czytałem wczoraj o tej diecie paleo w pociągu, ale nie miałem czasu żeby odwiedzić ich stronę, bo po skończeniu czytania twojego postu, musiałem wysiadać, fajnie, że mają też tam przepisy bo u nas na kuchni sfd jest coś zastój.
PS.
Wybrałem sobie jeden z tych przepisów, mam zamiar dzisiaj z niego skorzystać, wkleję go jakby ktoś też miał ochotę na taką rybkę.
Łosoś w sosie szpinakowym.
1. wysmarować łososia oliwą i smażyć
2. ozdobić koperkiem, polać sokiem z cytryny.
Sos:(przyrządzony w blenderze/robocie kuchennym)
Do blendera wrzucić: szpinak, pietruszke, cebule szalotkową (ja dodam normalnej),
sok z cytryny, sól, pieprz. Odpalić blendera i sos gotowy.
PS.
Wybrałem sobie jeden z tych przepisów, mam zamiar dzisiaj z niego skorzystać, wkleję go jakby ktoś też miał ochotę na taką rybkę.
Łosoś w sosie szpinakowym.
1. wysmarować łososia oliwą i smażyć
2. ozdobić koperkiem, polać sokiem z cytryny.
Sos:(przyrządzony w blenderze/robocie kuchennym)
Do blendera wrzucić: szpinak, pietruszke, cebule szalotkową (ja dodam normalnej),
sok z cytryny, sól, pieprz. Odpalić blendera i sos gotowy.
Uzależniony od biegania .
...
Napisał(a)
Jeśli masz piekarnik to piecz. Ja zawsze jem z piekarnika i jest wypas. Lekko posolić popieprzyć kilka kropel cytryny lub sypnąć kwaskiem cytrynowym 200 stopni 15-20 minut i ryba jak marzenie
Polecane artykuły