7.30 W DNI TRENINGOWE:
Tuńczyk w wodzie 130 g
Makaron razowy 100g
pomidor
1 łyżka oleju z pestek winogron
W DNI NIETRENINGOWE:
Mleko 0,5% 250 ml
Musli 50 g
2 jajka całe
2 kromki chleba pszenno-żytniego
1 łyżka oleju z pestek winogron
8.30 Trening
Po treningu sok pomarańczowy 330 ml
10.30pierś z kurczaka100g
kasza gryczana160g
słonecznik 30 g
wafle ryżowe
13.30Ryż biały 125g
Pierś z kurczaka 100g
2 łyżki oleju z pestek winogron
2 jabłka
16.30Szynka z indyka 150g
4 kromki chleba żytniego
10 g margaryny
19.30Serek wiejski200g
2 kromki chleba żytniego
słonecznik 30 g
22.30Twaróg chudy
łyżka oleju z pestek winogron