Szacuny
136
Napisanych postów
4191
Wiek
37 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
44168
WOK to fajna sprawa sam planuje kupić w niedalekiej przyszłości. Ale pamietaj, że główny pic w WOKU polega na tym, że płomienie otaczają go z każdej strony dno i boki i to dość wysoko. Więc nie widzę sensu używać WOKA na kuchenkach elektrycznych a już napewno nie na indukcyjnych
Edit: Przyjarzałem się tym WOKom, moim zdaniem weź żeliwny ale z drewnianą rączką a nie uszami. Będzie dużo wygodniej trzymać i wstrząsać.
Zmieniony przez - Zielin w dniu 2010-04-09 23:55:54
Szacuny
1
Napisanych postów
527
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12255
Mam wok zeliwy ale caly wlacznie z raczkami te tam sa chyba na nit czy cos to moze odpasc bo taki wok sporoo wazy moj napewno kolo kilku kg.drewniane tez odpadaja bo niezle sie nagrzewa wok aa i jeszcze jedno dno musi byc grobe nie tak jak scianki.znajomy kupil cos pseldo wok to wywalik po kilku miechac. lepiej wydac weicej a pozadny czytaj zeliwo
Zmieniony przez - Roki86 w dniu 2010-04-10 00:02:15
Zmieniony przez - Roki86 w dniu 2010-04-10 00:02:49
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
0
też uwielbiam kuchnię azjatycką. w prezencie od żony dostałem tradycyjny wok wykonany ze stali węglowej, tytułowy wok kosztował w stylowej zastawie niecałe 100zł (31cm)grubość 1.4mm