...
Początkujący
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
979
A jak jest z ich trwałością? :P
Jutro z samego rana mam wyjazd do innego miasta na cały dzień i wiadomo, że prędzej czy pozniej mnie mały głód złapie :D
Chodzi mi o to czy jak zrobie je sobie wieczorem i szczelnie zamkne to rano beda jeszcze zjadliwe?
...
Ekspert
Szacuny
684
Napisanych postów
4722
Wiek
29 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
90871
zrobie napewno, dzieki za przepis :)
...
Bull
Administrator
Ekspert
Szacuny
920
Napisanych postów
55283
Wiek
50 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
336129
Pieknie
ale tam są mega wysokie temperatury jak to się ma do zawartych w białku słodzików i innych składników?
bo z tego co wiem nie każdy produkt białkowy można poddawać wysokiej temperaturze ( zwłaszcza słodziki)
...
Ekspert
Jest liderem w tym dziale
Szacuny
11150
Napisanych postów
51589
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
świetna alternatywa dla chleba. zjadłam z papryką, pomidorem, oregano i serkiem ziołowym. pyszne.
...
Początkujący
Szacuny
11
Napisanych postów
1359
Wiek
27 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
21882
Jeśli chcę to zrobić z płatków owsianych to je zmielić i dopiero wymieszać czy wrzucać je całościowo?