Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12150
Napisanych postów
160694
Wiek
35 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1235480
osobiscie tez zaczalem bardziej doceniac jedzenie.
powoli rezygnuje z proszkow
oczywiscie bialko zostaje u mnie nadal, ale carbo i gainer chyba odpadnie-zle sie czuje po nich, carbo w porcji 50g zalega mi na zoladku... co powoduje, ze nie moge jesc ze 2-3h od spozycia. wiec wole zjesc cos lekkiego.
Szacuny
3
Napisanych postów
168
Wiek
31 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2337
Szczerze mówiąc i ja trochę żałuję, że za wcześnie zacząłem pić gainery i brać kreatynę. W sumie kreatyna po roku ćwiczeń poszła, ale zbyt mało jeszcze wiem, nawet teraz jak na taką moc. Polecam obejrzeć trening ramion cz. 1 i 2 z SFD TV. Wiele można się nauczyć o technice wykonywania ćwiczeń jak i o własnym ciele. Lepiej jest wykonywać ćwiczenia ze 100% techniki i 50% ciężaru niż z optymalnym ciężarem, ale 80% techniki. Teraz właśnie wrzesień i październik poświęce na poprawienie, a właściwie na nauczenie się poprawnej techniki. Będzie to dobre po 3 miesięcznej przerwie na rozruch jak zarówna właśnie na naukę techniki :)
Szacuny
3
Napisanych postów
168
Wiek
31 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2337
Tak, tylko ja tak mam, że muszę wszystko na sobie przerobić inaczej się nie nauczę ;/ Taki typ charakteru, ale teraz już wiem coraz więcej. TomQ na diecie też się dobrze znasz? ;p
II śniadanie 8:45
Ser topiony 100g
2 bułki zwykłe 120g
Kcal: 598 kcal B: 20g T: 26g W: 71g
Obiad 11:30
Jem w szkole na stołówce. Zawsze jest zupa + II danie mięso + ziemniaki/makaron/ryż/kasza + surówka. Orientacyjnie:
Kcal: 460 kcal B: 20g T: 10g W: 70g
Gainer 60g około 1h przed treningiem
Kcal: 216 kcal B: 8g T: 0g W: 45g
Gainer 60g + białko 30g bezpośrednio po treningu
Kcal: 335 kcal B: 31g T: 2g W: 47g
Posiłek po treningowy - 0.5h po treningu
Ryż brązowy 100g
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 100g
Smalec 5g
Ogórek 60g
Cebula 10g
Kcal: 494 kcal B: 33g T: 9g W: 70g
Szacuny
3
Napisanych postów
168
Wiek
31 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2337
Tzn smalec, żeby podpiec pierś z kurczaka na patelni, zamienię na olej skoro tak. Skoro reszta ok, to chyba wszystko już mam zapięte na ostatni guzik. Dzięki za pomoc :)