jestem ciekaw czy mogę białko przyjmować inaczej niż w płynie, tzn zamiast jakichś szejków czy mógłbym to białko dodać np. do ciasta (zrobić z tego chleb czy batony) i upiec ? czy nie straci swoich właściwości ?
...
Napisał(a)
Witam,
jestem ciekaw czy mogę białko przyjmować inaczej niż w płynie, tzn zamiast jakichś szejków czy mógłbym to białko dodać np. do ciasta (zrobić z tego chleb czy batony) i upiec ? czy nie straci swoich właściwości ?
jestem ciekaw czy mogę białko przyjmować inaczej niż w płynie, tzn zamiast jakichś szejków czy mógłbym to białko dodać np. do ciasta (zrobić z tego chleb czy batony) i upiec ? czy nie straci swoich właściwości ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Możesz, nie straci. Polecam "kanapki", przepis jest w dziale "Kuchnia SFD". Bardzo dobre, polecam
Dziennik treningowy --> http://www.sfd.pl/man1ek93__redukcja_do_16_/_masa_od_18-t719078.html
...
Napisał(a)
Możesz, do czego tylko chcesz.
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
podgrzewanie niektórych słodzików moze nie być wskazane
poza tym niektóre białka specjalnie pozyskuje się w niskich temperaturach by zachowywac ich dodatkową aktywnośc biologiczną. Dodatkowo proces obróbki kulinarnej moze wpływać na zawartość białka w produkcie i jego jakość. Ale zazwyczaj są tostraty kilkuprocentowe lub mniejsze
poza tym niektóre białka specjalnie pozyskuje się w niskich temperaturach by zachowywac ich dodatkową aktywnośc biologiczną. Dodatkowo proces obróbki kulinarnej moze wpływać na zawartość białka w produkcie i jego jakość. Ale zazwyczaj są tostraty kilkuprocentowe lub mniejsze
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Polecane artykuły