1.Czy jest to zdrowy olej bez jakiś nie zdrowych dodatków chemicznych?
2.Czy ma sens jego używanie(czy daje to jakieś rezultaty w odchudzaniu).
3.Co lepiej wybrać do smażenia Berkley Jensen, masło czy tez oliwę z oliwek która ma niestety niską temperaturę dymienia a trzeba pamiętać że im wyższa temperatura dymienia tym kwasy tłuszczowe zawarte w oleju są odporniejsze na rozkład .
4.Czy Berkley Jensen można używać bez żadnych przerw przez cały rok?
Płeć: Mężczyzna
Wiek: 23
Waga: 90
Wzrost: 190
Obwód klatki: 115
Obwód ramienia: 40
Obwód talii: 86
Obwód uda: --
Obwód łydki: --
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: --
Aktywność w ciągu dnia: szkoła,
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: kick boxing 2 razy w tygodniu siłownia 3 razy w tygodniu
Odżywianie: jem pierś kurczaka , lubię makarony
Cel: poprawa estetyki i proporcji
Ograniczenia żywieniowe: ---
Stan zdrowia: ---
Preferowane formy aktywności fizycznej: ćwiczę 3 razy w tygodniu na siłowni po 50-65 minut
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: ----
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: nie
Stosowane wcześniej diety: ---
Bigger,Faster,Stronger.