2. Na czym dokładniej polega J/NJ? Na forum można znaleźć tylko szczątkowe informacje.
...
Napisał(a)
1. Ponoć jeśli poddaję obróbce termicznej (np. gotowaniu, smażeniu, pieczeniu) mięso/podroby/rybę/tłuszcz/jajko cholesterol w nim zawarty zamienia się w oksycholesterol uszkadzający tętnice. Czy to prawda ? Czy więc potrawy obrobione termicznie są szkodliwe ? Chodzi o sytuacje kiedy ktoś jest na low-carb i spożywa dużo tłuszczu.
2. Na czym dokładniej polega J/NJ? Na forum można znaleźć tylko szczątkowe informacje.
2. Na czym dokładniej polega J/NJ? Na forum można znaleźć tylko szczątkowe informacje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
bo niestety nikt nie zrobił jeszcze przewodnika po tym :)
jest to bardziej liberalna wersja diet IF, przykładowo: http://ruskiniedzwiedz.wordpress.com/2011/03/26/przewodnik-po-leangains/ opiewa akurat na pomyśle 16 godzin postu / 8 godzin jedzenia
a J/NJ jest bardziej liberalne w sensie że raz może być to 14/10, raz 18/6 czy 20 godzin głodówki na 4 jedzenie. możliwości od 12 do 20 godzin postu, bo 12 daje już jakotakie efekty.
Zmieniony przez - cykloop w dniu 2011-06-12 15:38:09
jest to bardziej liberalna wersja diet IF, przykładowo: http://ruskiniedzwiedz.wordpress.com/2011/03/26/przewodnik-po-leangains/ opiewa akurat na pomyśle 16 godzin postu / 8 godzin jedzenia
a J/NJ jest bardziej liberalne w sensie że raz może być to 14/10, raz 18/6 czy 20 godzin głodówki na 4 jedzenie. możliwości od 12 do 20 godzin postu, bo 12 daje już jakotakie efekty.
Zmieniony przez - cykloop w dniu 2011-06-12 15:38:09
Google: Przewodnik po Leangains
wszystko na temat diet przerywanej głodówki.
Polecane artykuły