Pytam bo ten 1/10 raza trafia mi się serek z tymi kawałkami twarożku o konsystencji pływającej, bez żadnego podziału na kons. stałą i wodę. W smaku jest bardzo delikatny i nie ma mowy i żadnej kwaskowatości typu kefir.
Kupowałem już różne, z mlekovity, delicate, krasnystaw, piątnica i większość z nich jest niestety tej do dupy konsystencji i smaku (jak dla mnie). Jeżeli ta konsystencja nie jest docelowa to rozumiem, że serek był przechowywany w zbyt ciepłej temperaturze?
Jeśli tak to będę musiał poprosić kierownika Biedronki (i nie tylko) w której kupuje te serki bo o ile nie ma taki być to ja nie mam zamiaru za taki płacić, bo nie bardzo mi smakuje. To miał być zamiennik za twaróg, ale jak ma tak gównianie smakować to spowrotem wrócę do twarogu.
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Zmieniony przez - Kwic w dniu 2011-06-26 00:37:48
Zmieniony przez - Kwic w dniu 2011-06-26 00:38:51
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones