...
Napisał(a)
Siema wszystkim mam problem układam sobie diete na redukcje i niewiem jakie jeść płatki i kasze na surowo czy ugotowane bo dzisiaj dorwałem opakowanie chyba jęczmiennych i tam pisze żę po ugotowanie z 50g jest 200g po ugotowaniu ale mają one dużo kalori i niezbyt duż białka a dużo węgli,czy mógłbym np. namaczać ryć surowy w grządku żęby zmiękł czy wtedy niestraci swoich wartości odżwczych czyli białka.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
nie rób tak z ryzem
produkt musi przejść obróbke termiczną
płatki jedz owsiane
produkt musi przejść obróbke termiczną
płatki jedz owsiane
NAJCZĘŚCIEJ POLECANE SUPLE !!!
http://www.sfd.pl/***NAJCZĘŚCIEJ_POLECANE_w_OiS***-t963318.html
NIE WIESZ JAKI CYKL SOBIE UŁOŻYĆ? ZAJRZYJ
-http://www.sfd.pl/***Gotowe_zestawy_ze_znanych_produktów_sklepu_SFD***-t793565.html
...
Napisał(a)
Liczy się waga produktu przed obróbką, a waga dlatego rośnie bo kasza czy ryż mięknie podczas gotowania wchłaniając wodę
Zacznij w końcu tracić kg, jednocz. popraw. swoje zdrowie - link w prof. do darmowego kursu
Polecane artykuły