Czyli np. w 100g ugotowanego mięsa jest tyle samo białka co w 100 surowego mięsa?
...
Napisał(a)
Czy zawartość białka w kurczaku przed i po ugotowaniu ulega zmianie?
Czyli np. w 100g ugotowanego mięsa jest tyle samo białka co w 100 surowego mięsa?
Czyli np. w 100g ugotowanego mięsa jest tyle samo białka co w 100 surowego mięsa?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ilość białka może się zmienić, ale nieznacznie.
Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.
...
Napisał(a)
zalezy od sposobu przygotowania,wiadomo ze jakas czesc aminokwasow ulega rozpadowi na skutek obrobki termicznej naj mniej odnotowano przy robieniu na parze
Let's do IT
...
Napisał(a)
pratycznie nie wiec śmiało
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Polecane artykuły