Szacuny
2
Napisanych postów
99
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2053
Witam,
pytanie w sprawie nastepujacej obrobki karczku - czy obtoczenie miesa cienko w mace brazowej, przesmazenie na smalcu z dwoch stron (po 3 minuty z kazdej strony i z duza iloscia cebuli) i potem zalanie woda dodanie ziol i przypraw jest OK?? Wychodzi tradycyjny sos, bardzo gesty dzieki dodanie duzej ilosci cebuli i wczesniejszego obtoczenie miesa w mace.
rewelacyjny sos do np. brazowego makaronu jakos odmiana do kuraka z ryzem.
Szacuny
2
Napisanych postów
99
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2053
to nie jest w sumie nawet smazenie, bo trwa doslownie po 3 minuty na kazdej stronie, takie jakby piodsmazenie przed gotowaniem. i nie jest to posilek przed lub po treningowy, bedzie to tak jakby pierwszy obiad kolo 12:30, nastepny posilek juz przedtreningowy to ryz z tunczykiem godzine przed treningiem