Moja dieta w przybliżeniu, mięso robie na 2-3 dni i trzymam w lodówce,
snaidanie owsiane, mleko, oliwa, banan i wpc wszystko w blenderze
w pracy
serek wiejski z pomidorem no i różnie zależy jakie mięcho mam, pierś, czy karkówka lub inne i do tego warzywa ile to zależy od tego ile zostaje w pracy, po powrocie to różnie nieraz 2 danie, nieraz zupa ale do zupy zawsze mam żeberka, kolejny to mięcho z ryżem jak mam trening, a jak nie mam to np jajecznica ze szpinakiem czy jakiś omlet, lub sałatka(sledz z puchy, jaja, ogórek kiszony i cebul) ostatni to twaróg/makrela, czy jakaś sałatka z mozarelli. W między czasie przegryzam migdały czy włoskie. jak mi się nie chce stać w kuchni to brokuły do gara, cyc do gara i się same gotują i nie trzeba pilnować. nieraz placka owsianego zrobie, czy sernik z patelni, zależy od dnia i na co mam ochotę.