Zawsze robiłem kurczaka na wodzie,- straszny syf ale myślałem że tak robiony kurczak jest jedynym zdrowym kurczakiem i chyba się myliłem.
Zauważyłem że niektóre osoby jedzą smaczne kurczaki na oliwie z oliwek, nawet nie wiem czy smażone czy pieczone i czym to się różni ale skoro oni też ćwiczą i mogą takie jeść?
Więc tu moje pytanie, jak najlepiej robić kurczaka, by był zdrowy i w miarę smaczny, bynajmniej nie tak syfiasty jak na wodzie chyba że to jedyny sposób na smacznego kurczaka. Pytam się bo zwiększam w swojej diecie ilość kurczaka, a nawet będę ją o niego opierał by ładnie przytyć na masie, więc proszę o pomoc, jaki kurczak najlepszy Gotowany? Smażony? Pieczony? I jak to zrobić, byłbym wdzięczny za jakiś link.
P.s. Szukałem po googlach i nic tam prawie nie ma, posty 15 latków co najwyżej.
Z góry dziękuje za pomoc
"Zwycięzcy sie nie poddają, A ci co się poddają nie zwyciężają"
"Jedyny łatwy dzień był wczoraj"
"Odważni zwyciężają"