Szacuny
11150
Napisanych postów
51595
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
1.Ile miarek/łyżek białka serwatkowego wrzucacie do 250ml czy ileśtam do szejkera (proporcja białka do cieczy)
2.Skąd wiecie ile wlewacie do szejkera, najpierw do szklanki jako 250ml a potem do szejkera, i wiecie , ze tam jest juz te 250ml?
3.Jak wypijecie z szejkera juz te bialko to zostaje wam tam jeszcze czy cale sie idealnie miesza?
4.Jak dlugo mieszacie reka bialko w szejkerze z woda czy czymstam
5.Jaka temperatura musi miec ciecz, musi byc wrzaca , ciepla czy zimna? (ta ciecz z jaka mieszacie bialko)
Szacuny
4
Napisanych postów
509
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8794
1 około 30-35 gram nie wiem ile to łyżek zawsze używam wagi żeby mieć pewność
2 na szejkerze jest podziałka
3 praktycznie miesza sie cale jak coś zostaje dolewasz wody mieszasz i wypijasz
4 z minute dwie rożnie aż sie rozpusci odżywka
5 wrząca to napewno nie i żeby nie byla lodowata taka w miare ciepła
Zmieniony przez - diego3006 w dniu 2013-03-16 15:52:42
Szacuny
17715
Napisanych postów
132228
Wiek
40 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460976
1 Zalezy ile mi brakuje w diecie 2 w szejkerze mam miarkę z mililitrami 3 Mi się wszystko ładnie miesza 4 Zalezy od białka, jak dobrej jakości to 10 sekund i po problemie 5 Jak wyjmiesz mleko z lodówki jest ok, lub jak wode z butelki nalejesz. Woda nie moze być goraca bo Co się zważy i do wywalenia.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.