2. WAGA: 94
3. WZROST: 182
4. WYMIARY:
-biceps: 38,5
-klatka: 110
-udo: 61
-talia: 95
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 LETNIA PRZERWA PRZEDTEM 4 LATA
6. DIETA (ZAŁOŻENIA):
-białko: 2G
-węglowodany: 1 G
-tłuszcz: 1,3
7. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ENDOMORFIK
8. ZAPOTRZEBOWANIE 2495 KCAL - 300KCAL = 2195 KCAL
ŚNIADANIE:
OMLET:
100G BIAŁKA JAJ B 11/ T 0 / W 1
30 G ODŻYWKA BIAŁKOWA B 16/ T 0 / W 1
50 G PŁATKI OWSIANE B 6 / T 4 / W 31
30 G ORZECHY WŁOSKIE B 6 / T 26/ W 1
10 G DŻEM NISKOSŁODZONY B 0 / T 0 / W 4
RAZEM B 39 / T 30 / W 37 586KCAL
II ŚNIADANIE
50 G SAŁATA B 1 / T 0 / W 1
100 G OGÓREK B 1 / T 0 W 2
80 G POLĘDWICA LUB INNA WĘDLINA CHUDA B 16/ T 8/ W 2
80 SER MOZARELLA LIGHT B 15/ T 7 / W 1
10 G OLIWA Z OLIWEK B 0 / T 20 / W 0
RAZEM B 32/ T 35/ W 5 459 KCAL
OBIAD
150 G WARZYWO B 1 / T 0 / W 3
150 KURA BEZ SKÓRY SMAŻONA B 32/ T 2 / W 0
10 G OLIWA Z OLIWEK
RAZEM B 34/ T 12/ W 3 310 KCAL
PRZED TRENINGIEM 10 G BCAA XTRA ACTIVLAB
PO TRENINGU 10 G BCAA + ODŻYWKA BIAŁKOWA 30 G B24 (100 KCAL)
KOLACJA (PO TRENINGU)
30 G RYŻ BIAŁY B 2 / T 0 / W 23
150 KURA BEZ SKÓRY SMAŻONA B 32/ T 2 / W 0
RAZEM B 34/ T 2 / W 23 RAZEM 205 KCAL
NA NOC
200 G TWARÓG WANILIOWY B 30 / T 12 / W 20
30 G ORZECHY WŁOSKIE B 6 / T 26/ W 1
RAZEM 310 KCAL B 36 / T 38 / W 21
PROSZE O INFO CZY ZAŁOŻENIA SĄ DOBRE, I CZY POSIŁKI DOBRZE SKOMPONOWANE
DRUGIE MOJE PYTANIE SKĄD BIERZECIE WARTOŚCI ODŻYWCZE POSZCZEGÓLNYCH PRODUKTÓW (WSZĘDZIE SĄ INNE - JA WZIĄŁEM Z DZIENNIKA VITALMAX)
ALE JAK WIDAĆ PIERŚ Z KURY TO JEST PODANA SUROWA DLATEGO WYSZEDL MI TAKI DEFICYT KALORYCZNY BO JAK JĄ USMAZE TO WIADOMO ZE DOJDZIE JAKIES 40 G TŁUSZCZY WIEC X 9KCAL TO JAKIES 360 KCAL
CZY DOBRZE ROZUMUJE?