I posiłek: 6:30-8:00
- 100g platkow owsianych
366kcal B: 11,9g W: 69g T: 7g
- 200ml mleka
94kcal B:6,4g W:8,6g T: 4g
- 3 jajka
249kcal B: 22,5g W: 1g T: 17,4
KCAL: 709 B: 43g W: 78,6g T: 27g
2 posiłek w szkole 10.30
- Chleb pełnoziarnisty 100g
211kcal B: 8,8g W: 35,5g T: 3,8g
- mięso (pierś z kurczaka, wędliny, karkówka itp.) 4 plastry
28 kcal B:6.1g W: 0g T: 0.4g
- warzywo (marchew)
12 kcal B: 0.5g W: 3.9g T: 0.1g
- serek wiejski 200g
164kcal B: 23,8g W: 4,6g T: 5g
KCAL:415 B: 39.2g W: 44g T: 9.3g
3 posiłek 15.00
- Ryż 100g
344kcal B: 6,7g W: 78,9g T: 0,7g
- Pierś z kurczaka 100g
105kcal B:24g W: 0g T: 1g
- owoc (jabłko)
94 kcal B: 0.5g W: 24.8g T: 0.4g
-orzechy włoskie (garść)
194 kcal B:4.8g W:5.4g T:18.1g
KCAL: 737 B: 37g W: 109.1g T: 20.2g
16;00-18;00 trening koszykówki
4 posiłek 18.00
- Makrela wędzona 100g
271kcal B: 20,7g W: 0g T: 21g
- Chleb żytni pełnoziarnisty 100g
211kcal B: 8,8g W: 35,5g T: 3,8g
- warzywo ( marchew )
12 kcal B: 0.5g W: 3.9g T: 0.1g
KCAL :494 B: 30g W: 39.4g T: 24.9g
Trening 19-20 Siłownia
5 pisołk 20.00
- twaróg poł tłusty 100g
133 kcal B: 18.7g W: 3.7g T:4.7g
-100g makaronu
358kcal B:12g W:73g T: 1,3g
-owoc ( banan )
114 kcal B:1.2g W:28.2g T:0.4g
-orzechy włoskie (garść)
194 kcal B:4.8g W:5.4g T:18.1g
KCAL : 799 B:36.7g W: 110.3g T: 24.5g
PODSUMOWANIE :
KCAL : 3154 B: 185.9g W: 381,4g T: 49.4g