...
Napisał(a)
Witam, obecnie robie tak, ze gotuje w dany dzien posilki na caly nastepny, czyli np. W niedziele gotuje na caly poniedzialek, w poniedzialek na caly wtorek itd. Jedzenie jest na nastepny dzien jak najbardziej okej, a co byscie powiedzieli na gotowanie na 2 lub 3 dni w przod? Jedzenie bedzie dobre lezac w pojemniku 2 dni powiedzmy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
jakbyś zamroził je po przygotowaniu i rozmroził przed spożyciem to byłoby pewne do jedzenia. Jakby leżało 2-3 dni w temp pokojowej to nie wiadomo co by z tego było
Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!
...
Napisał(a)
Mięso w lodówce 2 dni przetrwa, wiekszosc produktow również, jednak mnie odgrzewanie jedzenia na 2 dni do przodu nie przekonuje. Wole, kiedy posiłek jest zrobiony w momencie spożycia - lepiej smakuje
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Wszystko zależy od produktu. Z większością po upieczenie, ugotowaniu nie powinno być problemów i spokojnie te 2-3 powinny wytrzymać.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły