mam problem iż czasem nie mogę zważyć mięsa przed obróbką i zawsze liczę to na oko. Ile tak przykładowo trzeba doliczyć do wagi mięsa po obróbce ?
...
Napisał(a)
Witam,
mam problem iż czasem nie mogę zważyć mięsa przed obróbką i zawsze liczę to na oko. Ile tak przykładowo trzeba doliczyć do wagi mięsa po obróbce ?
mam problem iż czasem nie mogę zważyć mięsa przed obróbką i zawsze liczę to na oko. Ile tak przykładowo trzeba doliczyć do wagi mięsa po obróbce ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
mieso po obróbce czesto moze miec własnie mniejszą wagę. gotowane moze ją zwiększyc, poprzez wchłonięcie wody.
spróbuj szukac na ilewazy.pl Czesto są tam podawane makrosy i kcal produktów po obróbce
spróbuj szukac na ilewazy.pl Czesto są tam podawane makrosy i kcal produktów po obróbce
Stop wishing start doing
Polecane artykuły