Szacuny
0
Napisanych postów
31
Wiek
31 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1112
Siema, chciałbym wiedzieć na co mogę sobie pozwolić, a czego mam unikać w przyprawianiu:
- jajecznicy
- sera białego (można zrobić gzik z cebulą?)
- piersi z kurczaka (z patelni)
Można w ogóle używać soli i pieprzu? Chciałbym usłyszeć wasze opinie oraz jak wy to przyrządzacie :)
Tak btw to mam siłownie 4x w tyg o ile to jest ważne.
Szacuny
12
Napisanych postów
692
Wiek
36 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
138399
Mieszanek przyprawowych raczej bym unikał, lepiej samemu skomponować taką mieszankę z dostępnych przypraw. Ja najczęściej używam pieprzu kajeńskiego, oregano, imbiru, ziół prowansalskich, bazylii, kurkumy, zamiast soli najczęściej dodaję nieco wegety typu kucharek.