Szacuny
41
Napisanych postów
18994
Wiek
39 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
77015
Witam szanowne grono dietetyczne :)
mam pytanie, mysle nad zakupem tluszczu w sprayu.
Widze, że czesto uzywany produkt przez kulturystow do robienia omletow itp.
Pytanie do was :
czy oplaca sie go stosowac? w sensie,czy rzeczywiscie spisuje sie?
czy mozna na tym smazyc piers z kury?
jakiej firmy polecacie?
Dziekuje z gory za odp.
Mam nadzieje, ze nie powielam.
Szacuny
1
Napisanych postów
52
Wiek
34 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
7482
Ekspertem nie jestem, ale od pewnego czasu uzywam berkley&jensen cooking spray i nie narzekam. Robie na nim praktycznie wszystko od omletow po warzywa, kure i inne miesa. Poki co spray (340ml) daje rade juz 2 miesiac i chyba sie jeszcze przez chwile nie skonczy (cena ~25pln).
Szacuny
1
Napisanych postów
52
Wiek
34 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
7482
Jak dla mnie to jest on bezsmakowy, tzn. podobny zupelnie do niczego i nie zauwazylem zeby zmienial smak potraw. Wazne jest tylko zeby rozpylac na zimna patelnie i dopiero grzac. Ja tez uzywam go centralnie na mieso przed przyprawianiem zeby lepiej trzymalo. ;)