...
Napisał(a)
Czy taki pasztet zrobiony z wątróbek, serc, żołądków i udek drobiowych będzie dobrą opcją? Wszystkie te składniki to bardzo tanie i dobre źródła białka, ale ciężko jeść je solo na posiłek inny niż obiad, więc pomyślałem o upieczeniu pasztetu - co o tym sądzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
jak masz ochote to żaden problem , najważniejsze jest urozmaicenie
,,Gdy znasz niebo i ziemię, zwycięstwo jest niewyczerpane."
...
Napisał(a)
hmm pasztesz makro ma ale pamietaj białko białku nie równe ja staralbym sie jesc sprawdzone rzeczy:P i glownie bialkoz miesa
You Train, Well Do The Rest!
...
Napisał(a)
Ja czasem robię pasztet z pomidorami, świetnie smakuje, co prawda jest nieco przetworzony, a niektóre podprodukty są dosyć tłuste, ale to i tak zdrowa alternatywa dla kurczaków i stejków, więc szamaj śmiało.
...
Napisał(a)
misiekox23hmm pasztesz makro ma ale pamietaj białko białku nie równe ja staralbym sie jesc sprawdzone rzeczy:P i glownie bialkoz miesa
Akurat białko z podrobów niczym nie ustępuje białku z suchej piersi według tego co poczytałem do tej pory.
Polecane artykuły