Aha, chyba coś z solaniną uwalniającą się z ziemniaków, jakoś tak to było.
--------------------------------------------------------------
Ilość wyświetleń tematu: 2997
--------------------------------------------------------------
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźTRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, ważna jest dawka
--------------------------------------------------------------
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
marchelokaAha, chyba coś z solaniną uwalniającą się z ziemniaków, jakoś tak to było.
saajonarahNie ma w tym manipulacji - wiele zalezy od odmiany pomidora
saajonarah
Manipulacja tkwi jednak w Twoim stwierdzeniu dot 170 stopni. Wiesz, ze we wnetrzu ziemniaka temp jest niższa niż we fryturze? Jest to zwiaznae z obecnoscią wody
saajonarah
Co do oleinowego - czyli rozumiem, że zmieniłes juz zdanie i nie uwazasz, ze jest to kwas tłuszczowy rakotwórczy?
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły