...
Napisał(a)
Mam dość wolny metabolizm, waga leci jedynie na niskich ww (aktualnie trzymam na poziomie 120). Redukcje póki co prowadzę na 2300kcal i najwygodniej jest mi to robić przy 200b/ 120ww/ reszta tłuszczy, ale spotkałem się z kilkoma opiniami, że taka ilość białka to za dużo i może zaszkodzić jedynie. Prawda to? Jestem kotem w tej dziedzinie, więc nie jestem jakoś bardzo obeznany. Dodam, że trenuje fbw 3x w tygodniu + cardio pomiędzy. Mam 177/ 18 lat/ 74kg.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
te 200g przy Twojej wadze to jeszcze nie jest ilość która mogłaby zaszkodzić ale wystarcza 2g/kgmc
...
Napisał(a)
Nie ma konieczności stosowania takich ilości białka. Szczególnie, gdy kcal są na tak niskim poziomie.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
domerNie ma konieczności stosowania takich ilości białka. Szczególnie, gdy kcal są na tak niskim poziomie.
Nie ma konieczności, ale jak napisałem, jest mi wygodnie - lubie dużo kurczaka i nabiału :)
1
...
Napisał(a)
200g to rzeczywiście nie jest jakaś kosmiczna ilość, jeśli tak Ci wygodnie i redu idzie, to tyle dobrze.
Wychodzi jakoś lekko ponad 2,5g na kg mc. Więc tragedii nie ma. Nie zakwasisz się ;]
Wychodzi jakoś lekko ponad 2,5g na kg mc. Więc tragedii nie ma. Nie zakwasisz się ;]
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Skorzystaj z tematów podwieszonych tz. wylicz zapotrzebowanie: https://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne,_skł._prod._żywnościowych,_%_bf-t276436.html a następnie po obliczeniu ułóż jadłospis wrzucając go w takiej formie :https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html . Następnie wrzucisz zrzut i Ci doradzimy co źle np. jest.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
1
...
Napisał(a)
Jasne, możesz stosować. Pamiętaj jednak o urozmaicaniu. Kurczak i nabiał to niejedyne źródła białka.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły