...
Napisał(a)
Witam. Mam 16, ważę około 58kg, mam 180cm wzrostu. Mój % tkanki tłuszczowej to około 14%. Jestem amatorem ćwiczeń, od nie dawna zacząłem, dużo czytam na temat sylwetki i wgl. Czy te 14% jest w porządku (nie za dużo, nie za mało).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Witaj,
Jest w porządku tylko wstaw zdjęcie do oceny sylwetki, to dział odżywianie także dobrze by było jakbyś wrzucił ankiete działu i jadłospis :https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html . Następnie wrzucisz zrzut i Ci doradzimy co źle np. jest.
Pozdrawiam
Jest w porządku tylko wstaw zdjęcie do oceny sylwetki, to dział odżywianie także dobrze by było jakbyś wrzucił ankiete działu i jadłospis :https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html . Następnie wrzucisz zrzut i Ci doradzimy co źle np. jest.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
W jakim sensie w porządku? To już kwestia gustu. Na pewno nie jesteś otyły. Sylwetka powinna wyglądać dość normalnie.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Mi raczej chodzi o to, czy nie muszę jej redukować, by coś wyrzeźbić. A jeśli chodzi o sylwetkę, to jestem szczupły, nie jakoś tragicznie, ale tak. Nie stosuję się do żadnej z diet. Czytałem wiele, lecz nie wiem, która byłaby ta właściwa. Na pewno chcę przybrać na wadzę oraz wyrzeźbić brzuch, na którym są drobne zarysy.
...
Napisał(a)
Wrzuć zdjęcie sylwetki i wypełnij ankietę z linku wyżej. Wtedy zobaczymy na czy warto się skupić w tej chwili.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Troche dziwny przypadek ja mam 181,5 cm wzrostu i ważę 75 kg i mam 15% BF.
Pewnie dlatego, że u mnie mięśnie troszkę ważą. :p
Ile masz w pasie?
Pewnie dlatego, że u mnie mięśnie troszkę ważą. :p
Ile masz w pasie?
Poprzedni temat
Redukcja bezpośrednio PO CYKLU - ketoza czy carb cycling?
Następny temat
Ocena jadlospisu
Polecane artykuły