...
Napisał(a)
Witam. Szukam zamiennika cukru do wypieków. Próbowałem zrobić kilka różnych ciast ze słodzikiem na bazie sacharyny i cyklamatu, które ponoć dobrze znoszą wysoką temperaturę, ale za każdym razem wierzch ciasta zamieniał się w twardą skórę. Czy używając WPC, który zawiera sukralozę uniknęliście takiego efektu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ja nie używam cukru ani słodzików. Ewentualnie odrobine miodu a najlepiej tylko oliwa np pomarańczowa z Monini jest bardzo dobra.
...
Napisał(a)
Daj erytrol lub ksylitol, smak zbliżony dla cukru, dla mnie nie ma różnicy, konsystencja jak cukeir, lepiej sięsprawdzi od słodzików w tabletkach itp
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Poprzedni temat
Proteinowe Tiramisu by Krzyżu9218
Następny temat
Najlepszy blog czerwca 2020-glosowanie
Polecane artykuły