...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
to sie nazywa risotto
zamiast dolewac wody i wrzucac kostke rosolowa na patelnie polecam zrobic rosol oddzielnie i zamiast wody dolewac rosolu. Kiedy bulion sie w wiekszym stopniu wygotuje dolewamy wiecej.
Sog za wrzute, az dziwne ze tak pozno. Moze ze wzgledu na czas przygotowania.
zamiast dolewac wody i wrzucac kostke rosolowa na patelnie polecam zrobic rosol oddzielnie i zamiast wody dolewac rosolu. Kiedy bulion sie w wiekszym stopniu wygotuje dolewamy wiecej.
Sog za wrzute, az dziwne ze tak pozno. Moze ze wzgledu na czas przygotowania.
...
Napisał(a)
Tak naprawdę wszystko jedno czy bulion gotowy czy tak jak tutaj w przepisie (czyli szybciej i nie ma problemu z niewykorzystanym bulionem). Można też część bulionu zastąpić białym winem
Świetna sprawa z kurczakiem, ale też np. groszkiem, papryką i szynką czy co kto lubi.
Świetna sprawa z kurczakiem, ale też np. groszkiem, papryką i szynką czy co kto lubi.
"The wise win before the fight, while the ignorant fight to win."
...
Napisał(a)
Sprobowałem ! Smakuje bardzo dobrze jednak wygląd nie zbyt zachecający ;o
...
Napisał(a)
a ile takie cuś ma kalorii bo na obiad z gotowanym kurczakiem będzie idealne, albo na posiłek po treningowy ;d
Zapraszam do dziennika :
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Mosto_/_Redukcja_pods._str_19__start_masy_str_29_-t1010286.html
...
Napisał(a)
A ja jak nie mam czasu a chce "inny" ryż to wsypuje przyprawy curry do gotującej się wody potem ryż jak się zagotuje mam żółty ryż :D
DO SUKCESU
"Nie ma żadnej windy, trzeba iść po schodach"
Polecane artykuły