Zmieniony przez - Ole92 w dniu 2009-04-26 13:12:24
...
Napisał(a)
Witam mam pytanie. Czy wode niegazowana smakowa np. Żywiec zdrój pomarańczowy mozna pic podczas diety?
Zmieniony przez - Ole92 w dniu 2009-04-26 13:12:24
Zmieniony przez - Ole92 w dniu 2009-04-26 13:12:24
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Lepiej zwykłą mineralną niegazowaną wodę
"The pain you feel today
will be the strength you feel tomorrow"
...
Napisał(a)
Woda wodzie nie równą a zwłaszcza nie każda woda jest zdrowa do picia na co dzień, polecam poczytać trochę na temat wody, bo można sobie nią nieźle zaszkodzić. Np wbrew wszelkim reklamom woda źródlana nie nadaje się do picia na co dzień bo wypłukuje witaminy i sole mineralne i podwyższa ryzyko zachorowań na nowotwory.
Strona ma naprawdę imponujący patronat więc za pewne nie są to wymysły szarlatanów, i lepiej zaufaj jej treści niż reklamom w telewizji, producenci chcą sprzedać swój produkt nie rzadko naszym kosztem.
A oto kto trzyma piecze nad całym projektem:
"Woda dla zdrowia"
pod patronatem
Polskiego Towarzystwa Magnezologicznego
im. prof. Juliana Aleksandrowicza
Przewodnicząca:
Prof. dr hab. Alfreda Graczyk
Kierownik Pracowni Biochemii i Spektroskopii Instytutu Optoelektroniki Wojskowej Akademii Technicznej w Warszawie, członek Prezydium Zarządu Głównego PTMag
Członkowie:
Prof. dr hab. Zofia Zachwieja
Członek Komitetu Żywienia Człowieka Polskiej Akademii Nauk, Kierownik Zakładu Bromatologii Collegium Medicum Uniwersytetu
Jagiellońskiego w Krakowie
Prof. dr hab. med. Aleksander Skotnicki
Kierownik Kliniki Hematologii Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego
w Krakowie
Prof. dr hab. med. Lech Walasek
Kierownik Katedry i Zakładu Promocji Zdrowia Uniwersytet Mikołaja Kopernika Collegium Medicum w Bydgoszczy
Prof. dr hab. inż. Tadeusz Tuszyński
Kierownik Katedry Technologii Fermentacji
i Mikrobiologii Technicznej na Wydziale Technologii Żywności Akademia Rolnicza w Krakowie
Prof. dr hab. inż. Jadwiga Szczepańska
Kierownik Zakładu Zakład Hydrogeologii i Ochrony Wód, Wydział Geologii, Geofizyki i Ochrony Środowiska Akademii Górniczo Hutniczej w Krakowie
Prof. dr hab. Zofia Cichoń
Kierownik Katedry Towaroznawstwa Żywności Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Prof. dr hab. n. med. Irena Ponikowska Kierownik Katedry i Zakładu Balneologii i Medycyny Fizykalnej Uniwersytet Mikołaja Kopernika Collegium Medicum w Bydgoszczy
Prof. dr hab. Magdalena Maj-Żurawska Przewodnicząca ZG PTMag, pracownik naukowy Wydziału Chemii Uniwersytetu Warszawskiego
Prof. dr hab. Maria Iskra Kierownik Zakładu Chemii Ogólnej w Katedrze Chemii i Biochemii Klinicznej Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Dr med. Jerzy Oleszkiewicz
Dyrektor Specjalistycznego Szpitala Dziecięcego
w Warszawie
Dr farm. Teresa Latour
Kierownik Zakładu Tworzyw Uzdrowiskowych Państwowego Zakładu Higieny w Poznaniu
Dr hab. Krystyna Skibniewska
Kierownik Zakładu Technologii Żywności i Żywienia Politechniki Koszalińskiej oraz Prof. Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie na Wydziale Nauk o Żywności w Katedrze Towaroznawstwa i Badań Żywności
Dr hab. Magdalena
Schlegel-Zawadzka
Kierownik Zakładu Żywienia Człowieka Instytutu Zdrowia Publicznego, Wydziału Ochrony Zdrowia Collegium Medium Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie
Dr med Jan Józefczuk
Ordynator Oddziału Dziecięcego Szpitala w Nowej Dębie, Członek Prezydium ZG PTMag
Ja pije wodę Muszyna Zdrój, kosztuje 2zł za dwa litry a wiem że jest dobra dla mojego organizmu.
Link do strony: http://www.wodadlazdrowia.pl/pl
Strona ma naprawdę imponujący patronat więc za pewne nie są to wymysły szarlatanów, i lepiej zaufaj jej treści niż reklamom w telewizji, producenci chcą sprzedać swój produkt nie rzadko naszym kosztem.
A oto kto trzyma piecze nad całym projektem:
"Woda dla zdrowia"
pod patronatem
Polskiego Towarzystwa Magnezologicznego
im. prof. Juliana Aleksandrowicza
Przewodnicząca:
Prof. dr hab. Alfreda Graczyk
Kierownik Pracowni Biochemii i Spektroskopii Instytutu Optoelektroniki Wojskowej Akademii Technicznej w Warszawie, członek Prezydium Zarządu Głównego PTMag
Członkowie:
Prof. dr hab. Zofia Zachwieja
Członek Komitetu Żywienia Człowieka Polskiej Akademii Nauk, Kierownik Zakładu Bromatologii Collegium Medicum Uniwersytetu
Jagiellońskiego w Krakowie
Prof. dr hab. med. Aleksander Skotnicki
Kierownik Kliniki Hematologii Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego
w Krakowie
Prof. dr hab. med. Lech Walasek
Kierownik Katedry i Zakładu Promocji Zdrowia Uniwersytet Mikołaja Kopernika Collegium Medicum w Bydgoszczy
Prof. dr hab. inż. Tadeusz Tuszyński
Kierownik Katedry Technologii Fermentacji
i Mikrobiologii Technicznej na Wydziale Technologii Żywności Akademia Rolnicza w Krakowie
Prof. dr hab. inż. Jadwiga Szczepańska
Kierownik Zakładu Zakład Hydrogeologii i Ochrony Wód, Wydział Geologii, Geofizyki i Ochrony Środowiska Akademii Górniczo Hutniczej w Krakowie
Prof. dr hab. Zofia Cichoń
Kierownik Katedry Towaroznawstwa Żywności Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Prof. dr hab. n. med. Irena Ponikowska Kierownik Katedry i Zakładu Balneologii i Medycyny Fizykalnej Uniwersytet Mikołaja Kopernika Collegium Medicum w Bydgoszczy
Prof. dr hab. Magdalena Maj-Żurawska Przewodnicząca ZG PTMag, pracownik naukowy Wydziału Chemii Uniwersytetu Warszawskiego
Prof. dr hab. Maria Iskra Kierownik Zakładu Chemii Ogólnej w Katedrze Chemii i Biochemii Klinicznej Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Dr med. Jerzy Oleszkiewicz
Dyrektor Specjalistycznego Szpitala Dziecięcego
w Warszawie
Dr farm. Teresa Latour
Kierownik Zakładu Tworzyw Uzdrowiskowych Państwowego Zakładu Higieny w Poznaniu
Dr hab. Krystyna Skibniewska
Kierownik Zakładu Technologii Żywności i Żywienia Politechniki Koszalińskiej oraz Prof. Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie na Wydziale Nauk o Żywności w Katedrze Towaroznawstwa i Badań Żywności
Dr hab. Magdalena
Schlegel-Zawadzka
Kierownik Zakładu Żywienia Człowieka Instytutu Zdrowia Publicznego, Wydziału Ochrony Zdrowia Collegium Medium Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie
Dr med Jan Józefczuk
Ordynator Oddziału Dziecięcego Szpitala w Nowej Dębie, Członek Prezydium ZG PTMag
Ja pije wodę Muszyna Zdrój, kosztuje 2zł za dwa litry a wiem że jest dobra dla mojego organizmu.
Link do strony: http://www.wodadlazdrowia.pl/pl
..."Trochę kultury ku**a"
Mój dziennik, zapraszam ! http://www.sfd.pl/NDRain/Dziennik/Mega_redukcja-t506009.html
...
Napisał(a)
j/w najlepsza woda średniozmineralizowana, źródlane są dla niemowlaków,
Jeśli chodzi o pytanie to jeśli będzie ci się bilans zgadzał to nie umrzesz ale najlepsza bezsmakowa
Jeśli chodzi o pytanie to jeśli będzie ci się bilans zgadzał to nie umrzesz ale najlepsza bezsmakowa
ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami
...
Napisał(a)
Wody smakowej nie pij. To wyrzucanie kasy. Z pierwszej ręki wiem, że w jednym z zakładów produkujących wody butelkowane te "czyste" (gazowana i niegazowana zarówno) są faktycznie ze źródeł, a smakowa (w ich żargonie "gumowana") - z sieci miejskiej. Skoro masz w domu kran, to po co przepłacać
Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
...
Napisał(a)
jedyna woda smakowa której bym się tknął to cisowianka reszta to syf
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Poprzedni temat
Moja pierwsza dobra dieta na redukcje, proszę o pomoc
Następny temat
Jak przytyć...
Polecane artykuły