Jak najlepiej ugotować kurczaka? W garnku czy wlać wodę na patelnię? Ile czasu gotować? Czy wrzucić kurczaka od razu, czy jak się woda zagotuje? Czy mozna dodać kostkę bulionową na poprawę smaku?
...
Napisał(a)
Witam
Jak najlepiej ugotować kurczaka? W garnku czy wlać wodę na patelnię? Ile czasu gotować? Czy wrzucić kurczaka od razu, czy jak się woda zagotuje? Czy mozna dodać kostkę bulionową na poprawę smaku?
Jak najlepiej ugotować kurczaka? W garnku czy wlać wodę na patelnię? Ile czasu gotować? Czy wrzucić kurczaka od razu, czy jak się woda zagotuje? Czy mozna dodać kostkę bulionową na poprawę smaku?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ja preferuję gotować w garnku i wrzucać kurczaka na gotująca wodę,aby kurczak nie stracił swoich wartości odżywczych - gotować ok. 15 min. Można dodać kostkę bulionową ale licz się z tym że to chemia. :)
...
Napisał(a)
ja od roku robię pierś z kurczaka tak: kroję w kosteczkę, dodaję cebulę też w kostkę, do tego trochę czosnku, papryka w proszku ostra i słodka, trochę curry i trochę musztardy i wrzucam wszystko do garka wlewając na dno troszkę wody (z 2-3 łyżki) i duszę pod przykryciem od czasu do czasu mieszając. to jest moja ulubiona opcja :) oczywiście za każdym razem zmieniam dodatki, czasem daję pieprzu cayenne, czasem majeranku, czasem przyprawa do grilla żeby za każdym razem mieć inny smak :) dusić do czasu aż woda całkiem wyparuje
Polecane artykuły