Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!!! UWAGA NA SUPLE.US !!!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 9426

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1
dla tych ktorzy maja zamiar robic zakupy na ******** przestrzegam przed tym bardzo ci oszusci wysylaja stare przeterminowane produkty i nie oddaja pieniedzy ani nie odpowiadaja na maile, napisali ze czekac na odpowiedz do 4 dni po kilku tygodniach nadal nie ma zadnej odpowiedzi lepiej kupowac na allegro tam przynajmniej mozna dociekac swojego mozna zla opinie wystawic albo ubiegac sie o zwrot pieniedzy u tych cwaniaczkow nie mozna nic zrobic, usuneli moje wszystkie posty na forum ********
NIE KUPOWAC U TYCH OSZUSTOW tylko ci ktorzy robia u nich zakupy od dawna moga sie czuc bezpiecznie bo starych klientow nie oszsukaja bo boja sie ze straca dobrego kupca NOWYM ODRADZAM i nie nie jestem konkurencja tylko ofiara ich sprzedazy !!!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1
Przy okazji warto poczytac co o ******** pisza inni

http://forum.strongman.org.pl/viewtopic.php?t=2835 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 543 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 14080
Wiedzieliśmy już o tym dawno Mimo wszystko dobrze że wrzuciłeś link do screenów.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9152 Napisanych postów 83455 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705605
mam dużo znajomych co kupowali i nie narzekają
nie ma co generalizować

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 256 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 3519
ja tez zamowilem kilka razy i wszystko ok, co dostales przeterminowanego? batony? aktualnie najdalszy termin jaki jest w pl to do listopada :]

...:::ZyCiE jEsT kRoTkIe AlE tAlEnT tRwA wIeCzNiE:::...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 57
Ale o batonach jest wyraznie napsaine ze maja termin lipiec/sierpien
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 14530 Wiek 39 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 62110
przeterminowanych rzeczy nie powinno się nawet oddawać.

DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 212
Witam wszystkich,jak czytam rózne fora to śmiać mi się chce co ludzie wypisują hahaha

przeczytałem temat który podał "d_man" czyli

[forum.strongman.org.pl/viewtopic.php?t=2835]

i najwięcej się tam udziela człowiek o nick-u "vanderlei"

i pisze rzeczy typu : "niektóre produkty są świetne,jednakże jest dużo firm typu SAN czy syntrax których się wogóle nie dotykam"

to była wypowiedź z dnia Wto Gru 11, 2007 07:09

dla ciekawośc wszedłęm w pierwszy lepszy nowy temat gdzie sie wypowiada ten klient i widze takie rzeczy :

" Ta glutamina mom skromnym zdaniem jest najlepszą na rynku,a cena jej jest niezwykle przystępna. Osobiście sam ją stosuję i jestem zadowolony z jej działania" oto link to tematu : http://forum.strongman.org.pl/viewtopic.php?t=3688&sid=f25c474f0163e31450e9541e429401de

a tu cos innego na temat firmy SAN : Dokładnie,najniższa cena na allegr wynosi 129zł,ale płaci się jeszcze koszta wysyłki czyli łącznie minimum 144zł. U nas jest najtaniej bo tylko 129zł,a przy okazji dla stałych klientów mamy jeszcze rabaty a oto link do tematu : http://forum.strongman.org.pl/viewtopic.php?t=3682&sid=f25c474f0163e31450e9541e429401de

hmm ciekawe co skłoniło tego człowieka do tak wielkiej zmiany zdania o Firmach SAN i Syntrax czyżby miał teraz większy zarobek na ich produktach hehehehhe

Jedna prosta zasada jak nie spróbujesz to się nie dowiesz a tak wogóle to widze że te forum bsn to częściej zajmuje się pokazywaniem jacy inni są źli a jacy oni dobrzy i jakie mają tanie ceny hehehehe

masakra pozdrawiam wszystkich

najtańsze ciuchy streetwear badboyshop.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 212
Dopiero się zarejestrowałem na tym forum bsn i czekan na aktywacje i chce w temacie o syntrax glu fm spytać szanownego Pana vanderleil-a czemu tak szybko zmienia zdania hahah zapraszma Panowie do lekturki zobaczymy co on na to powie

najtańsze ciuchy streetwear badboyshop.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 6782 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 50554
Bo u cyber ściemniacza się nie kupuje. Za dużo znajomych się przejechało. Ja tam na pewno nie zamówię. Jeden z najmniej pewnym sklepów w naszym kraju. Masz szanse 50 na 50. Albo dostaniesz dobry produkt, albo wał.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
ajiboo: akurat to o czym pisze wanderlei jest prawda. nie mogę powiedzieć wprost skąd, ale wiem ze źródeł zbliżonych moderatorom ******** ze odstawiano tam inne walki. Z tego co sie dowiedzialem składy niektórych suplementów są przekłamane. Szczególnie tyczy się to odzywek białkowych, które maja zawyżone zawartości białka w stosunku do wartości rzeczywistych. Oczywiście moderatorzy zostali wynagrodzeni za nieujawnianie tych danych. Od razu zaznaczam, że jest to informacja nieoficjalna więc być może tak jest a być może nie jest.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pytanie o wegle

Następny temat

Suplementy dla ambitnej

Alldeynn
Polecane artykuły