Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
dla tych ktorzy maja zamiar robic zakupy na ******** przestrzegam przed tym bardzo ci oszusci wysylaja stare przeterminowane produkty i nie oddaja pieniedzy ani nie odpowiadaja na maile, napisali ze czekac na odpowiedz do 4 dni po kilku tygodniach nadal nie ma zadnej odpowiedzi lepiej kupowac na allegro tam przynajmniej mozna dociekac swojego mozna zla opinie wystawic albo ubiegac sie o zwrot pieniedzy u tych cwaniaczkow nie mozna nic zrobic, usuneli moje wszystkie posty na forum ********
NIE KUPOWAC U TYCH OSZUSTOW tylko ci ktorzy robia u nich zakupy od dawna moga sie czuc bezpiecznie bo starych klientow nie oszsukaja bo boja sie ze straca dobrego kupca NOWYM ODRADZAM i nie nie jestem konkurencja tylko ofiara ich sprzedazy !!!
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1
Tak się składa że na ******** kupuje już od ładnych paru lat i wiem że jak się od nich kupuje jakiś produkt, to można a nawet trzeba zapłacić przy odbiorze. Więc kolego nie rozumiem cię kompletnie jakie ty masz problemy. Ja osobiście nigdy nie maiłem żadnych problemów z zakupem jakiegokolwiek produktu. Po prostu zamów sobie zestaw a jak przyjdzie, otwórz i sprawdź sobie czy masz to co zamówiłeś i czy jest zapakowane tak jak należy i wtedy zapłać. Nie bądźmy dziećmi i nie smarujmy na innych.