Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
13
eCh...:/ co za foty ze temu komus sie zygac nie che patzrac w lustro ale dobrze przemywac woda z sola i sa takie faje kropelki do uszu yy nie paietam nazwy i sa dobre do przemywania ran pozdrowienia jak przesle fotkle z telefonu to pokarze moj brzuszek puki co mama sie skarzy ze znalazłam sobie nastepna skarbonke (kupowanie kolczyków) kolega mi ostatnio obiecał ze mi kupi zobaczymy a wiec czekam ZzzzzzzZZzZzZzz
Szacuny
0
Napisanych postów
127
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
745
Ojej ale mnie tu dawno nie bylo :D no tak.. brak neta ale nadrobilam zaleglosci :) Te zdj wyzej to masakra :P jak ci ludzie z tym zyja :p no chyba ze jakies narcyzy zapatrzone w siebie ze nie widza tego ze to jest bleeee nie napisze tego :D
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
113
no foty straszne wiem... przykro mi to mowic...ale nawet "panie" w wieku 60 lat robia kolczyki w pepku ! wiem..nie wolno nikomu zabierac prawa do wolnosci...ale ludzie... heh :) moge z duma powiedziec ze zagoil mi sie pepuszek ;]
Szacuny
0
Napisanych postów
127
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
745
Prawie nie boli i mniej niz w uchu?? WOW to ja chyba nie pamietam jak bolalo w uchu bo mala bylam a pepek mialam zamrozony :P ale chyba sie z tym nie zgodze :P
Szacuny
15
Napisanych postów
123
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
417
no to ja daje 1000-czną odpowiedź tego jakże nurtującego pytania... Chlopakom kolczyk w pępku u lasek nie przeszkadza,, to bardziej dziewczyny między sobą plotkują non stop... ech te baby....
Nikt nie obiecywal, ze po drugiej stronie bedzie na Nas czekal Pan...